2015-12-04 09:00:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Ne legyen szégyenlős!

Napi horoszkóp december 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Kisebb egészségügyi problémái lehetnek. Próbáljon ki egy új étrendet, válogasson hozzá recepteket. A vitamindús táplálkozás most különösen fontos lenne!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold még a Szűz jegyében áll. Ma is jól szervezi a napját, és minden feladatával hatékonyan halad előre. A Plútónak köszönhetően ragyogó formában van, a mainál jobb alkalmat el sem lehet képzelni az ismerkedésre! Ha ön az egyedülállók táborához tartozik, akkor este semmiképp se maradjon otthon!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Pénteken úgy érezheti magát, mintha az élet állandóan próbák elé állítaná, újra és újra bizonyítania kell a rátermettségét. Főleg a munkájában kerül szembe olyan problémákkal, amelyeket nem tud megoldani a jól bevált, begyakorolt fogásokkal. Erre már valóban nehéz türelmesen reagálni! Egy tárgyalás nem az ön elképzelései szerint fog alakulni, úgy érzi majd, mintha a falnak beszélne.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Pénteken a Hold és a Neptunusz támogatását élvezheti. Dolgozza fel és rendszerezze azt a nagy halom iratot, ami az utóbbi időben gyűlt össze az íróasztalán. Annak is itt az ideje, hogy elrendezze a vitás kérdéseket a kollégáival vagy a családtagjaival. Ne nehezítse a saját életét!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ma egyik nehézség követi a másikat… Kérjen segítséget, végül is erre valók a barátok, ugye? Ne féljen kimutatni, ha támogatásra van szüksége!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma úgy tűnik, hogy minden kérdésre és helyzetre van válasza, megoldása. A kollégái nagyra értékelik a tanácsait, ön pedig szívesen áll a rendelkezésükre. Este még lesz kedve és ereje programot is szervezni.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Szűz jegyében jótékonyan hat önre, remek hangulatban telik a nap. Ma igazán különleges a kisugárzása, ha ön egyedülálló, akkor este semmiképp se maradjon otthon, menjen el a barátaival szórakozni! Most megismerkedhet valakivel, aki mély vonzalmat érez ön iránt!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Jó hangulatban van, ennek megfelelően pozitív a kisugárzása is. Lelkesedése másokra is átragad. Most világosabban látja, merre kell haladnia, ezért a hivatásában sokat lendíthet a dolgokon. A kollégái segítségére számíthat, nem kell sokat tennie, máris ott vannak, ha szüksége van rájuk!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A péntek kissé kaotikusnak ígérkezik. Minden esetre ne legyen szégyenlős, és kérjen segítséget, ha szüksége van rá. Egy pénzügyi tárgyalás sikeresen zárulhat. Érdekes javaslatokat hallhat, amik a jövője szempontjából hasznosak lehetnek.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Pénteken is jó érzékkel nyúl az anyagi dolgokhoz. Egyik jó vételt csinálja a másik után. Ha már régóta álmodozik valamiről, ma vásárolja meg, mert jóval olcsóbban juthat hozzá!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A mai nap kellemesebbnek ígérkezik, mint az előzőek, mert segítséget kap másoktól, és ön is higgadtabbá válik. Fogadja ezt a támogatást nyugodt lelkiismerettel. Egy kis szórakozás este mindenképpen kijár önnek.

Halak: II. 19. - III. 20.
A munkában nagy léptekkel halad a siker felé. A lendületét délutánra sem veszíti el, és mindent el tud végezni, amit eltervezett. Este még el akar intézni valamit? Ennek sem lesz akadálya, de utána pihenjen végre egy kicsit!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: